Joustoluotto - lainaa tarpeesi mukaan


Joustoluotto on oiva ratkaisu silloin, kun rahan tarve on pidempiaikainen, sillä lainanottaja voi nostaa rahaa omalta luottotililtään aina tarpeen mukaan, myönnettyyn luottorajaan saakka. 

Lainaa voidaan myös lyhentää varsin kätevästi. Mikäli lainanottaja on hoitanut lainanmaksunsa ja muut maksuasiat moitteettomasti aikaisemmin, monet luotonantajat tarjoavat joustoluoton varsin edullisin lainaehdoin. Joustoluoton saa myös useimmiten ilman vakuuksia, joten lainanottajan ei tarvitse laittaa esimerkiksi autoaan vakuudeksi lainasta. Voit siis saada joustoluottoa, vaikka sinulla ei olisi entuudestaan omaisuutta. Joustoluoton voi myös käyttää periaatteessa mihin tahansa: arjen menoihin, lomamatkaan tai vaikkapa ylimääräisenä lomarahana.

Joustoluotto sopii niin pieniin kuin suuriin menoihin, ja sitä voi hakea helposti netistä täysin sähköisesti. Rahaa voi nostaa aina tarpeen mukaan, joten joustolaina tuo turvaa arkeen ja toimii hätävarana silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Joustoluoton etuja

Joustoluotto on niin sanottu jatkuva luotto . Lainaa voi nostaa myönnetyn luottorajan puitteissa miten haluaa ja myös takaisinmaksu on varsin joustava. Joustoluoton etuja ovat:


- Vaivattomuus. Joustoluoton saa haettua helposti netissä ja rahat tulevat tilille nopeasti. Lainaa voi hakea netissä milloin tahansa. Rahat tulevat tilille parhaassa tapauksessa saman päivän aikana. Kannattaa kuitenkin muistaa, että yöllä haettu laina tulee tilille aina vasta seuraavana päivänä.

- Et tarvitse takuita. Joustoluottoa haettaessa sinun ei tarvitse laittaa mitään lainan takuuksi. Kuitenkin mitä paremmin olet hoitanut raha-asiasi, sitä paremmat lainaehdot lainallesi saat.

- Laina halpenee ajan kanssa. Monesti ajatellaan, että erilaisten jousto- ja kulutusluottojen korot ovat aina pilvissä. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla. Kun joustoluottoa haetaan ensimmäisen kerran, saattaa todellinen vuosikorko kuulostaa korkealta. Lainan lopullinen hinta riippuu kuitenkin aina myös siitä, mihin tahtiin lainaa maksetaan takaisin. Aivan kuten minkä tahansa muun lainan kohdalla.


Lainaa monenlaiseen tarpeeseen

Joustoluotto voi tasapainottaa yllättäviä menoja ja siihen voi turvautua tarpeen mukaan. Joustoluottoa voi hakea jopa 10 000 euroon asti, mutta tavallisesti puhutaan muutamien tuhansien eurojen luottokatosta. Luotto tulee lainanhakijan käyttöön välittömästi kokonaisuudessaan. Kaikkea ei suinkaan tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa luottoa juuri sen verran kuin tarvitset. Joustoluottoa voi käyttää periaatteessa ihan mihin tahansa niin arjen välttämättömiin menoihin kuin vapaa-ajan huvituksiin.


Päätös on siis kuluttajalla myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Edullisella joustoluotolla voit tasapainottaa taloutesi nopeasti ja vaivattomasti. Joustoluotto on usein paljon parempi vaihtoehto kuin perinteinen pankkilaina, koska esimerkiksi vakuuksia ei tarvita yleensä ollenkaan. Sinun ei siis tarvitse käydä väsyttävää paperisotaa oman pankkisi kanssa. Joustoluoton voi hakea helposti netistä ja myös joustoluotot voi kilpailuttaa helposti osoitteessa Matchbanker.fi. Matchbanker tarjoaa helpon yleiskatsauksen Suomen parhaisiin lainoihin.