Lähde opettelemaan Facebook-mainoksen tekemistä työpajaan

Haluatko oppia tekemään Facebook mainoksen yrityksesi sivusta, julkaisusta tai tapahtumasta?

Tule mukaan maksuttomaan Tee itse Facebook mainos –työpajaan, joka järjestetään Alajärvellä ke 15.5. kello 17.30-20.30. Työpaja pidetään Hoiskontie 25 –neuvotteluhuoneessa (C114), osoite Hoiskontie 25, Alajärvi.

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija Piia-Pauliina Mäntysaari SeAMK:sta tutustuttaa Facebookin mainosmahdollisuuksiin, jonka jälkeen osallistujat tekevät mainoksen omasta sivusta, julkaisusta tai tapatumasta. Osallistujilla tulee olla luotuna Facebook-sivu ennen työpajaa. Mikäli Facebook-sivuja ei ole luotuna, niin ota yhteyttä etukäteen.

Mukaan olisi hyvä ottaa omia digikuvia mainosta varten, mutta mahdollista on myös käyttää ilmaisia kuvapankkeja. Jos mainos halutaan julkaista heti työpajassa, niin mukana tulee olla myös luottokortti mainoksen maksamista varten. Ota myös mukaan oma kannettava tietokone tai muu vastaava laite, tilassa on käytettävissä langaton yhteys.

Tilaisuuden järjestää SeAMK Maakuntakorkeakoulu. Lisätiedot ja ilmoittautumiset maakuntakorkeakouluun Marjo Vistiaholle marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127.