Lähetä ikäihmisille joulupostia – toimi näiden ohjeiden mukaan

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää 8.11.–7.12. jo yhdeksättä kertaa Joulupostia ikäihmisille -kampanjan.

Siinä kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kutsumme kaikki mukaan kampanjaan, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna lämpimät joulun toivotukset.

Kampanjan suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. #kosketakortilla #joulupostia kampanjassa mukana Alajärven kaupunginkirjasto ja Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto yhteistyössä Ikäihmisten peruspalveluiden kanssa.

– Onpa kiva, vanhukset ilahtuvat tällaisesta joulutervehdyksestä. Olemme mukana kampanjassa, Marita Ylilahti, ikäihmisten palvelujohtaja toteaa.

Keräyspisteet: Alajärven kaupunginkirjasto, Kirkkotie 7, 62900 Alajärvi, ja Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi.

Ohjeet: Kirjoita joulukortti, askartele itse tai täytä valmis. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset ja saajan kohdalle Sinulle ja lähettäjän kohdalle oma etunimesi ja Siskot ja Simot. Vie kortti keräyslaatikkoon.

PÄIVI PIPPOLA