Sydänystävällinen liikuntapäivä opastaa myös oppimaan uutta

Sydänystävällinen liikuntapäivä Alajärven uimahallilla alkaa jumpalla, jossa kiinnitetään huomiota muun muassa tasapainon kehittämiseen. Sen jälkeen kuntosalilla perehdytään ja testaillaan laitteita. Päivän huipennuksena hyppäämme terapia-altaaseen, jossa tutustumme vesijumpan salaisuuksiin. Yhden lajin kesto on 45 min ja 15 min siirtymäaika.

Alajärven Sydänyhdistyksen tapahtuma on tiistaina 2.11. kello 11 alkaen. Tapahtuman tarkoitus on tutustuttaa mahdollisesti uusiin tai ehkä vähemmän harrastettuihin liikuntamuotoihin. Haluamme muistuttaa myös, että liikunnasta voi nauttia hyvässä seurassa hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa. Tasapainossa ravinnon, unen, liikunnan, fyysisen ja henkisen sekä sosiaalisten kontaktien myötä hellimme sydäntämme.

Haastamme mukaan erityisesti ensikertalaisia, mutta tervetulleita ovat kaikki liikunnasta kiinnostuneet. Varustuksena sisäliikuntakengät tai -tossut, kevyt ja joustava vaatetus ja tietysti uimapuku ja pyyhe. Liikunnan saloihin meidät luotsaa ohjaaja Merja Korpela Alajärven vapaa-aikapalveluista.

Osallistua voi kaikkiin kolmeen tai valita osan niistä. Ilmoittautua voi 1.11. mennessä joko Annelille 040 709 4647 tai Merjalle 044 297 0215.