Yrittäjien ja kaupungin välinen kyselytunti Alajärvellä, kysymyksiä voi jättää jo etukäteen!

Vuosi sitten Alajärven Yrittäjät järjestivät ensimmäisen kerran yrittäjien ja kaupungin välisen niin sanotun ”kyselytunnin”.

Kyselytunnilla keskusteltiin esimerkiksi kaupunkikuvasta, markkinoinnista, viestinnästä, julkisista hankinnoista, yritysvaikutusarvioinnista päätöksenteossa, asuntotilanteesta, tonteista, tyhjistä liiketiloista. Keskustelu oli avointa ja rakentavaa.

– Tuosta tilaisuudesta toivottiin tulevan perinne. Tuo toive kirjattiin muistiin ja nyt on sen toteuttamisen aika, kertoo Alajärven Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kujala medialle lähettämässään tiedotteessa.

Alajärven Yrittäjät ry järjestää yhdessä Alajärven kaupungin kanssa ”kyselytunnin” Hotelli Ravintola Alvariinissa keskiviikkona 23. lokakuuta kello 18 alkaen kaupungin tarjoamalla iltapalalla.

Kyselytunnilla voi tuoda esille huolensa ja murheensa, ideansa ja palautteensa.

– Mietitään yhdessä, millä keinoin yritysten toimintaedellytyksiä voitaisiin parantaa ja näin saada elinvoimaa kaupunkiin.

Yrittäjien kysymyksiin on vastaamassa Alajärven kaupungin päättäviä viranhaltijoita, kaupunginhallituksen- ja valtuuston jäseniä. Kysymyksiä voi toimittaa myös etukäteen osoitteeseen: tiedottaja@alajarvenyrittajat.fi.

Molempiin tilaisuuksiin on ilmoittautuminen Alajärven Yrittäjien kotisivujen kautta.

– Saattamalla kaupungin päättäjät ja yrittäjät saman pöydän ääreen, mahdollistetaan yrittäjien ääni kuuluville heitä koskevassa päätöksenteossa.

Lisää aiheesta