Kolumni: Nähdään Rokulipäivillä!

Rokulipäivät on sosiaalinen tapahtuma, jossa halutaan olla osallisena. Koemme hienoja hetkiä tavatessamme vanhan tutun, kenties koulukaverin vuosien takaa. Nautimme yhdessä entisaikojen muistoksi kesän ensimmäiset vohvelikahvit mansikoiden kera ja taustalla soi kaunis musiikki.

Näihin ja moniin muihin tunnelmiin haluamme palata vuosi vuoden jälkeen uudestaan. Paikallislehden ilmestyttyä selaamme markkinaohjelmaa tarkalla silmällä ja odotamme, mitähän mahdollisesti uutta on tullut ohjelmatarjontaan. Itselle tärkeimmät kohokohdat merkitään muistiin ja sitten vain toivotaan auringonpaistetta ja mukavaa markkinafiilistä.

Juhlavuottaan viettävä Alajärven Yrittäjät ry on jälleen käärinyt hihansa ja tulee tarjoamaan meille kaikille kesäihmisille komean kattauksen monipuolista ohjelmaa ja markkinameininkiä Rokulipäivillä 6.-7.7.2018.

Tapahtuma on Järviseudun merkittävin ohjelmallinen kesätapahtuma niin markkinamyyjissä kuin vieraiden määrässä mitattuna. Tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista ilman paikallisten yritysten ja muiden yhteistyötahojen taloudellista tukea sekä aktiivista järjestelytoimikuntaa. Näille kaikille tahoille tuhannet kiitokset!

”Kesä on lyhyt kuin perhon lento. Kaunis, lyhyt ja hennon hento. Aika kuluu, mutta muistot jää, ne rikastuttavat elämää ”.

Näiden runon sanojen myötä haluan yrittäjäjärjestön puolesta kutsua kaikki läheltä ja kaukaa viihtymään Rokulipäiville Alajärvelle!

Kirsi Kujala