Terveisesi presidentille

Mitä haluaisit sanoa presidentille? Mitä toivoisit tälle seudulle ja sen asukkaille? Voisin viedä terveisesi Mäntyniemeen presidentti Sauli Niinistölle 20. helmikuuta 2020.

Nimittäin presidentti on kutsunut Suomen Paikallislehtien Päätoimittajayhdistyksen PPY:n edustuksen eri puolilta Suomea tapaamaan presidenttiä. On hienoa, että voin olla mukana tuossa delegaatiossa ja kertoa terveiset Järviseudulta.

Mitähän nämä terveiset voisivat olla? Millaista on asua kahden maakunnan rajalla, miten maaseudun tulevaisuutta voisi turvata, miten kaupan palveluita ja elinkeinoelämää voisi vahvistaa, entäpä koulutusmahdollisuudet, onko hoiva ja turva kunnossa, mitä lapsiperheet toivovat ja kuinka pikkulasten jokaisesta päivästä voisi tehdä mahdollisimman onnellisen ja aurinkoisen?

Jos haluat valmistella vierailuani presidentin luokse, niin kirjoita Järviseudun sähköpostiin, toimitus@jarviseutu-lehti.fi, tiiviisti ajatuksesi 12. helmikuuta mennessä. Myös kuvaviesti (Instagramissa #järviseutulehti) tai piirros on mahdollinen. Voit laittaa toivetta myös WhatsAppilla 050-441 4667 tai yksityisviestinä Järviseutu-Facebookissa. Kokoamme aineistoista Järviseutu-lehdessä julkaistavaksi Terveisesi presidentille -tietopaketin ja luovutan sen presidentille. Toivon aiheita kaikenikäisiltä, siis lapsista vanhuksiin. Nyt kynät sauhuamaan ja näppäimet laulamaan.

Tällä viikolla on koulujen sanomalehtiviikko. Oma paikallislehti välittää paljon tietoa kotiseudusta ja sen avulla voi myös vaikuttaa ja olla mukana keskustelussa.

Sari Heinilä