Yrittäjäyhdistys juhlii Alajärvellä

Järviseudulla saadaan nyt nauttia valtakunnallisten vaikuttajien viikosta. Eilen Vimpelissä ja Alajärvellä vieraili työministeri Jari Lindström ja ensi lauantaina Alajärven Yrittäjien 50-vuotisjuhlapäivään saapuu eduskunnan puhemies Paula Risikko.

Työministeri Lindströmille oli Järviseudulta hyvää kerrottavaa: puunjalostus investoi, hirsirakentaminen kiinnostaa, CLT-teollisuus on nousevaa puunjalostusta ja metalli- ja konepajateollisuus sekä alumiinin jatkojalostus on vahvaa. Kaikki nämä sekä tietenkin myös kaupan- ja palveluala työllistävät ja samalla mahdollistavat koko Järviseudun alueen kehittymistä. Työ on tärkein väestökehitystä tukeva ja paluumuuttoa edistävä elementti.

Eduskunnan puhemies Paula Risikko on arvovieras Alajärven Yrittäjien juhlassa lauantaina.

Eteläpohjalaisena hän tuntee tämän alueen ja antaa varmasti arvoa sille työlle, mitä yrittäjät tekevät, mutta myös sille, kuinka yrittäjäyhdistys heitä tukee.

Alajärven Yrittäjien 50-vuotisjuhlaan on kutsuttu väki koolle Alajärven Nuorisoseuralle lauantaina kello 13. Juhlassa on luvassa puhemiehen tervehdyksen lisäksi musiikkia, tanssia, kuvahistoriikkia ja tietenkin kahvitarjoilua. Yrittäjäkenttä on Alajärvellä laaja yksinyrittäjistä aina satoja työllistäviin yrityksiin saakka. Teollisuus-, maatalous-, kuljetus-, metalli-, kaupan- ja palvelualojen yrityksiä on yhteensä useita satoja. Yritykset työllistävät ja turvaavat siten elinmahdollisuuksia tuhansille ihmisille.

Järviseutu-lehden onnittelut ja kiitokset 50-vuotiaalle Alajärven Yrittäjät ry:lle!

Sari Heinilä