Äänestä palkkasi ja eläkkeesi puolesta - onko sinulle toimeentulo tärkeää?

Eduskuntavaaleissa valitaan lainsäätäjät, jotka määräävät toimeentulostasi tulevaisuudessa. Elätpä palkalla taikka eläkkeellä, toimeentulosi perustuu työ- ja sosiaalilainsäädäntöön. Meneillään olevissa vaaleissa kisa käydään SDP:n ja Kokoomuksen välillä. Jos Kokoomus tai vaikkapa Perussuomalaiset saavat suurimman äänimäärän, nykyinen pieni- ja keskituloisia sortava linja jatkuu. Esimerkkinä Kokoomuksen tavoite yleissitovuuden purkamisesta, joka johtaisi palkkojen ja myös jo maksussa olevien eläkkeitten romahtamiseen. SDP on ilmoittanut vastustavansa yleissitovuuden purkamista.

Nyt on äänestämällä mahdollisuus muuttaa Suomen suunta tavallista kansaa, duunaria, lapsiperheitä, eläkeläisiä ja opiskelijoita suosivaksi.

Nykyinen Kokoomuksen, Keskustapuolueen ja Perussuomalaisten synnyttämä hallituskokoonpano on ajanut röyhkeästi ökyrikkaitten asiaa ja oikeutta kiertää veronsa. Hallituskokoonpano on naamioinut ideologiset toimensa ”talouden tervehdyttämiseksi”. Todellisuudessa pieni- ja keskituloiset ajettiin ahdinkoon. Yhä useampi ei tule palkallaan toimeen. Työaikaa on lisätty, työttömiä ja eläkeläisiä on ahdistettu monin tavoin tiukemmalle, puhumattakaan voitontavoittelun välikappaleiksi esineellistetyistä vanhuksistamme.

Sopimisen hyljänneen hallituskokoonpanon jäljiltä kansa on jaettu syviin eripuraisiin jakolinjoihin. Nyt äänestäjille syötetään uuden ”johtajan” saaneitten perussuomalaisten toimesta populistisia, pikaisia ja helppoja ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin.

On turhaa kuvittelua, että esimerkiksi maahanmuutosta säästyneitä rahoja olisi nykyisen hallitusryhmittymän toimesta ohjattu, tai ohjattaisiin kansan hyväksi, niille olisi muu osoite.

Palkansaaja ja eläkeläinen turvaa toimeentulosi äänestämällä! Puolueen valinnalla on todellinen merkitys, ei ehdokkaan kotipaikalla tai populistisilla lupauksilla.