Uutiset

Komiat laittaa pakan sekaisin uudella singlellään

Komiat-yhtyeen solisti on alajärveläissyntyinen Aleksi Yli-Sissala. Arkisto
Komiat-yhtyeen solisti on alajärveläissyntyinen Aleksi Yli-Sissala. Arkisto
Kuva: Jaakko Elenius

Komiat-yhtye on tänään perjantaina 24. kesäkuuta julkaissut uuden singlen Pakka Sekaisin, joka sopii mitä parhaiten suomalaiseen sielunmaisemaan viljapelloilta tanssilavojen yöttömiin öihin. Yhtyeen solistina toimii Alajärveltä kotoisin oleva Aleksi Yli-Sissala.

– Kappale kertoo positiivisista muutoksista elämässä ja spontaanista heittäytymisestä. Kukapa ei haluaisi pistää suunnitelmia uusiksi ja hypätä lempeän kesätuulen matkaan! Ja kyllä kappaleessa on sopivasti myös ihastumista ja jännitystä uuden edessä, yhtye kuvailee.

Komiat juhlistavatkin uutta singleään parhaalla mahdollisella tavalla, eli tietysti juhannustansseissa esiintyen! Yhtyeen voi silloin kokea livenä Valasrannan perinteikkäissä juhannustansseissa Pyhäjärven rannalla, Yläneellä. Muutenkin kesän suunnitelmat ovat selvillä.

– Luovaa heittäytymiskykyä ja hetkessä elämistä ei meidän keikoilta puutu! Haitari soi ja yleisö viihtyy, yhtye lupaa.

Komiat on historian ensimmäisen Aito Iskelmätähti -kilpailun voittaja ja Vuoden Tanssiorkesteriksi 2021 valittu yhtye. Parikymppisten muusikoiden muodostama porukka kertoo tekevänsä musiikkia aina hyvällä mielellä ja heidän tavoitteenaan onkin välittää samaa positiivista energiaa myös yleisöön.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli