Alajärvellä maastopyöräkilpailu 26. syyskuuta: Alajärvi MTB -tapahtumaan kovan tason ilmoittautuneita

Alajärvi MTB - maastopyöräilytapahtuma järjestetään lauantaina 26. syyskuuta.

– Ilmoittautuneiden perusteella kilpasarjasta on tulossa kovatasoinen – mukana ovat sekä viime vuoden Alajärvi MTB kilpailun loppukirikamppailun voittanut Peter Johansson (Larsmo IF) sekä toiseksi kovimman ajan ajanut Mikko Vainio (Rideep). Naisten sarjassa on mukana Sini Alusniemi (JyPs/Augment Sport), joka on ajanut mm. maastopyöräilyn Suomen mestaruuksia ja EM-kisojen 4. sijan 2019, todetaan tapahtuman järjestäjien tiedotteessa.

Alajärvi MTB –tapahtuman järjestävät Alajärven VPK, Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hanke ja Tuurin Pyörä. Tapahtumassa ajetaan 35 km matkalla kilpa- ja kuntosarjat sekä 18 km matkalla juniorikilpailu ja kuntosarja. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset polkijat – osallistuneiden määrä on kuitenkin rajoitettu 150 henkilöön. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa liikunta-aalto.fi/alajarvimtb.

Alajärvi MTB starttaa Alajärven Ankkurikentältä 26.9. klo 11 alkaen porrastetuin lähdöin. Koronapandemian ehkäisemiseksi yleisöä pyydetään seuraamaan tapahtumaa reitin varrella, ei kilpailukeskuksessa.