Alajärven Alavoli liikuttaa naperoitakin - tänä syksynä ennätysmäärä ryhmiä

Alavolilla starttasi tänä syksynä ennätykselliset 27 ryhmää.

Seuran tarjonnasta löytyy aikuisille monipuolisia ja matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunteja.

Kuntoa voi kohottaa niin tanssin kuin lihastreeninkin avulla.

Lasten liikunta sydämen asiana

Alavolin sydämenasia on lapsien liikuttaminen. Tunnit on ripoteltu eri viikonpäiville niin, että periaatteessa innokkaimmat voivat osallistua kolmeenkin eri ryhmään: voimisteluun, esiintyvään ryhmään ja sirkusvoimisteluun.

Pojille on tarjolla kolme Freegym-ryhmää, ja poikien harjoituttamisesta vastaavat parkouria itsekin harrastaneet, ohjaamiseen koulutetut miespuoliset nuoret ohjaajat.

Alavoli on Olympiakomitean Tähtiseura ja sitoutunut laadukkaan toiminnan takaamiseen mm. kouluttamalla aktiivisesti uusia ohjaajia.

Alavolin ryhmät myös Vimpelissä

Innokkaat ohjaajat ovat mahdollistaneet toiminnan laajenemisen. Tänä syksynä aloitettiin mm. kaksi lasten ryhmää Vimpelissä.

Valmistuva Alajärven monitoimihalli antaa upeat puitteet voimisteluharrastukselle. Osa ryhmistä siirtyykin loppusyksystä treenaamaan monitoimihalliin.

Seuran koko tarjonta aikatauluineen ja tuntikuvauksineen on nähtävillä www-sivuilla. Ryhmiin ei pääsääntöisesti tarvita ennakkoilmoittautumista. Riittää, että tulee harjoitusaikaan paikalle. Etenkin pienempien lasten ryhmissä on vielä tilaa uusille harrastajille.

Teksti: Minna Latvala