Alajärven Ankkuritpesis teki sopimuksia: Juho Ihamäelle ja Joona Peltokankaalle kahden vuoden jatkosopimus

Ykköspesistä pelaava Alajärven Ankkurit kiinnitti torstaina 22.7. kaksi tärkeää pelaajaa, kun kovalyöntinen Juho Ihamäki ja pikakiituri Joona Peltokangas kirjoittivat kahden vuoden jatkosopimukset, kerrotaan Ankkureiden kotisivulla.

Tiedotteessa todetaan, että Juho Ihamäki tunnetaan erittäin vaarallisena lyöjänä ja on kova pelote vastustajan ulkokentille.

– Lyöjäjokerina tunnettu Juho myös taitaa ulkopelin salat ja on pelannut mm. kopparin ja pesävahdin rooleissa. Joona Peltokangas on erittäin nopea ja kaiken lisäksi aivan loistava etenijä pesien välillä. Joona myös on loistava mailanvarressa ja ulkokentällä tutuin paikka on kopparin tontti.

– Ankkurit on antanut minulle niin paljon, joten nyt on minun vuoroni antaa Ankkureille. Ankkurit kuuluu Superpesikseen ja haluan olla osana sitä taivalta, toteaa Joona Peltokangas tiedotteessa.

–Mahtavat fiilikset saada jatkaa rakkaassa kasvattajaseurassa ainakin seuraavat pari kesää ja olla osana Ankkureiden nousua takaisin kohti pesäpalloilun huippua, toteaa puolestaan Juho Ihamäki.