Alajärven helluntaiseurakunta 80 vuotta – Nuoret järjestävät Arvokas-kahvilan perjantaina

Alajärven helluntaiseurakunnassa on meneillään juhlakuukausi, sillä seurakunta täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Myös nuoret ovat halunneet tuoda oman panoksensa monipuoliseen juhlaohjelmaan (lisätietoja ohjelmasta: www.alajarvenhelluntaiseurakunta.fi).

Nuoret järjestävät tulevana perjantaina 9.11. Arvokas-kahvilan Kahvila Toivon tiloissa keskustassa klo 20.30-22.30. Tarjolla on ilmaista kahvia ja itse leivottuja pipareita. Lisäksi illan aikana voi pelailla lautapelejä ja kuulla live-musiikkia. Kahvila on suunnattu 15-20-vuotiaille nuorille. Arvokas-nuoret toivottavat jokaisen alajärveläisnuoren tervetulleeksi piipahtamaan ja lämmittelemään hyvään seuraan, vaikka vain pikaisestikin.

Nuorten osalta juhlakuukausi huipentuu Arvokas-celebration -iltaan lauantaina 24.11. klo 18. Iltaan saapuu vieraaksi alajärveläisille tuttu, seurakunnan entinen pastori, Kari KK Korhonen. Lisäksi illassa kuullaan nuorten omaa bändiä ja arvotaan osallistujien kesken jättikarkkipussi. Myös tähän tapahtumaan kannattaa siis tulla paikalle kauempaakin.

>>>>>>> Stashed changes