Alajärven Nuorisoseura pelkää konkurssin toteutuvan ja järjestää kirpputoripäivät - lasia, näytelmärekvisiittaa ja kansallispukujakin varastosta myyntiin

Arkkitehti Alvar Aallon upea ja historiallinen nuoruudentyö Alajärven Nuorisoseura on yhä pahassa pulassa. Talousongelmien ratkaisuun ei nuorisoseuralaisten mukaan näytä olevan näköpiirissä ratkaisua.

Alajärven Aalto -keskuksessa sijaitsevassa talossa järjestetään neljänä päivänä kirpputoripäivä alkaen torstaina 25.3. kello 16.

Nuorisoseura on päätynyt ”viimeisillä voimillaan” järjestämään kirpputoripäivät erilaisesta taloon kertyneestä rekvisiitasta.

Nuorisoseuralla on näkemys, että yhdistys on ajautumassa konkurssiin talousvaikeuksien vuoksi, eikä apua tilanteeseen ole tulossa.

Kirpputoripäivinä myyntiin on tulossa lasitavaraa, näytelmävaatteet ja rekvisiittaa, joista nuorisoseuralaiset ajattelevat olevan iloa mm. teatterin harrastajille, vappujuhlijoille, naamiaisiin ja penkkareihinkin. Vuosien varrella on kertynyt verryttelyhousuja ja hiihtohousuja, räikeää ja ruskeaa, mattoja ja monenmoista. Kaikki tavarat on tarkoitus myydä siinä kunnossa kuin ne nyt ovat. Nuorisoseuran hyväksi myyntiin tulee myös neljä kansallispukua, muun muassa Munsalan puku.

Nuorisoseuralaiset myös toivovat, että samalla tultaisiin katsomaan Alajärven kaunista, Alvar Aallon suunnittelemaa nuorisoseuran taloa.

Kirpputoripäivät järjestetään 25.-28.3. niin, että ovet ovat auki torstaina ja perjantaina kello 16-19, lauantaina 10-15 ja sunnuntaina 13-18.