Tilaajalle

Alajärven valtuusto tuki ulkoliikunta-alueen hanketta, joka toisi urheilualueelle suuren porraspyramidinkin

Alajärven maanantain kaupunginvaltuusto sai katsottavakseen Urheilualueen ulkoliikuntapaikka -hankkeen havainnekuvat. Hanke hyväksyttiin 25.10. valtuustossa hallituksen esittämässä muodossa. Ulkoliikunta-alueen hankkeen kustannusarvio on 149 475 euroa.

Valtuusto päätti, että kaupunki hallinnoi tätä hanketta, mikäli Aisapari myöntää rahoituksen. Hankkeen toteutuessa valtuusto sitoutuu varaamaan omarahoitusosuuden 45 000 euroa vuoden 2022 talousarvion investointiosaan.

Uusien harrastemahdollisuuksien kirjo monipuolistuu päätöksen myötä Alajärvellä yhä lisää. Suunnitteilla on tennishallin ja monitoimihallin väliselle alueelle ulkoliikunta-alue, jossa liikuntaväline-alue olisi 25 x 10,5 metriä, cross & circuit -harjoittelupaikka, turva-alustat ja hiekkatekonurmi sekä porraspyramidi kooltaan 15 metriä x 15 metriä.

Valmistumassa on lähialueelle myös yksityisen rakentama Padel Pro -halli. Kaupunginvaltuusto päätti myös, että kaupunki on mukana Pumptrack-radan hallinnoimisessa ja rakentamisessa, mikäli muu hankerahoitus toteutuu.

Lisää aiheesta