Ankkureilla on nyt sopimus 13 pelaajan kanssa, ja pelinjohtajaksi on valittu Santeri Särkinen

Alajärven Ankkureiden pesäpallojoukkueella on nyt sopimus yhteensä kolmentoista pelaajan kanssa tulevaa kautta varten, ja Ankkurit pelaa Ykköspesiksessä.

Ankkureiden pelinjohtajana puolestaan aloittaa 22-vuotias Santeri Särkinen.

Ankkurit kertoi sopimustilanteestaan perjantai-iltana.

Sopimus joukkueella on seuraavien pelaajien kanssa: Atte Brandt, Tuukka Etula, Juho Ihamäki, Lauri Ihamäki, Lassi Keisala, Ville Keltikangas, Elmeri Koivusalmi, Jami Lassila, Antton Peltomäki, Mikael Penninkangas, Vili Siltala, Martti Viitasalo sekä Nestori Yli-Sissala.

Kahden pelaajan osalta neuvottelut ovat vielä kesken.

Pääsarjakokemusta pelaajaryhmässä edustavat Ankkurien omat kasvatit Nestori Yli-Sissala ja Mikael Penninkangas sekä uutena miehenä lukkariksi hankittu Atte Brandt. Viime kaudella Brandt siirtyi kesken kauden Hyvinkäältä Koskenkorvalle ja oli tärkeässä roolissa, kun ilmajokelaiset varmistivat superpesispaikan jo runkosarjassa. Brandt tuo myös Ankkureiden lyöntipeliin lisävoimaa.

Tuntumaa pääsarjapeleihin löytyy myös nopeana etenijänä tunnetulta Elmeri Koivusalmelta, lyöjäjokerina kykyjään väläytelleeltä Martti Viitasalolta sekä kovakätiseltä Tuukka Etulalta.

Pelinjohtajaksi valittu Santeri Särkinen pelasi vielä päättyneellä kaudella hänkin Ankkureiden superpesisjoukkueessa. Hän toimi lisäksi kakkospelinjohtajana B-poikien SM-pronssia ottaneessa joukkueessa.

Nyt nimetyssä Ankkuri-joukkueessa on peräti yhdeksän B-poikien SM-joukkueessa päättyneellä kaudella pelannutta. Heitä ovat Tuukka Etula, Lauri Ihamäki, Lassi Keisala, Elmeri Koivusalmi, Jami Lassila, Kasper Mäkelä, Antton Peltomäki, Vili Siltala ja Martti Viitasalo.

Joukkueenjohtajana ensi kauden ykköspesisjoukkueessa on monivuotinen huoltaja Niko Luomala, ja video- ja viikkovalmentajana toimii Eemil Peltomäki.

Kakkospelinjohtajan ja fysiikkavalmentajan osalta tilanne on vielä auki.

Ankkurit putosi menneellä kaudella seitsemän kauden jälkeen Superpesiksestä. Karsintapeleissä sarjapaikasta Siilinjärvi oli parempi otteluvoitoin 3-1.

Kaikkiaan Ankkurit on pelannut ylimmällä sarjatasolla 34 kautta, ja joukkue on tänä aikana saavuttanut seitsemän mitalia, joista viimeisin on vuodelta 1992.