Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä ja I-printillä yhteinen taideprojekti

I-print Oy ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri toteuttavat yhdessä Taidekilpailun avoimena kilpailuna kaikille halukkaille - kilpailuun voivat osallistua niin harrastajat, ammattitaiteilijat kuin ”pöytälaatikkotaiteilijatkin”.

Kilpailun tarkoituksena on antaa osallistujalle mahdollisuus tuoda esiin kykyjään ja saada taiteelleen julkisuutta.

Kilpailuun ilmoittautuminen on 17.12. mennessä osoitteeseen taide@iprint.fi.

Ilmoittautuneet kutsutaan EPSHP:n Keskussairaalaan yhteiseen infotilaisuuteen 7.1.2019 klo 16.30.

Tilaisuudessa kilpailijat saavat tutustua voittajateokselle varattuun tilaan ja heille jaetaan materiaalimallit. Kilpailijat voivat halutessaan tulla tutustumaan myös I-printin tuotantomahdollisuuksiin.

Yhdessä sovittuun päivämäärään mennessä kilpailijat toimittavat ennalta määritellylle raadille suunnitelman toteutettavasta työstä. Suunnitelman esitystapa on vapaa (kirjallinen kuvaus, piirros, video tms.). Raati koostuu EPSHP:n ja I-printin edustajista sekä taiteilijoista.

Raati valitsee kilpailijoiden toimittamien suunnitelmien perusteella kolme parasta työtä, joista tehdään pienoismallit I-printissä.

Pienoismallien perusteella raati valitsee kilpailun voittajan. Voittajan taideteos toteutetaan I-printissä 1:1 kokoisena ja toimitetaan EPSHP:lle, ennalta sovittuun paikkaan.

Kilpailu on aikataulutettu siten, että valmis työ toimitetaan Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille 1.4. 2019.

Tarjoamme taiteilijalle mahdollisuuden saada nimeään ja taidettaan tunnetuksi ja tutustua erilaisiin materiaaleihin sekä toteutustapoihin, jonka vuoksi jo kilpailun voitto on itsessään palkinto.