Järviseutu-lehti vahvistaa asiakaspalvelun turvallisuutta: tehostetaan sähköistä palvelua, ajanvaraus poikkeustilanteissa

Järviseutu-lehden asiakaspalvelussa on tehty muutoksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

– Varaudumme pandemiaksi muuttuneen koronan vaikutuksiin monin keinoin. Me Järviseutu-lehdessä haluamme osaltamme turvata niin oman henkilökuntamme kuin asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyden, toteaa myyntipäällikkö Hannele Salmenautio.

Fyysinen asiakaspalvelu siirtyy ajanvarauskäytäntöön.

– Palvelemme asiakkaitamme paikan päällä toistaiseksi vain ajanvarauksella. Ensisijaisesti palvelemme ajanvarauksen kautta kuolinilmoituksiin ja laskun maksuun liittyvissä asioissa. Digikirjautumisiin liittyvissä asioissa pyrimme ensisijaisesti palvelemaan puhelimella tai muilla sähköisillä välineillä. Asiakaspalvelun tapaamiset voi varata numerosta (06) 247 7890. Henkilökohtaiseen asiakaspalveluun voidaan antaa palveluaikoja maanantaille ja tiistaille klo 9-13. Salmenautio muistuttaa verkkoasioinnin kätevyydestä.

- Kuluttajailmoitusten itsepalvelu löytyy osoitteesta www.jarviseutu-lehti.fi/ilmoitukset ja tilausten itsepalvelu www.jarviseutu-lehti.fi/tilaa.

Järviseutu-lehden yhteystiedot: tilaukset (06) 247 7890, jarviseutu@jarviseutu-lehti.fi, ilmoitukset (06) 247 7890, ilmoitus@jarviseutu-lehti.fi , internet: www.jarviseutu-lehti.fi. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse ma-pe 8-16

Koronavirus vaikuttaa toimituksen työskentelyyn

Ilkka-Yhtymä haluaa omalta osaltaan hidastaa koronapandemian leviämistä Suomessa. Yhtymän linjaus muuttaa toimitusten työskentelyä. Toimituksissa on jo varauduttu etätöihin siirtymisiin ja sitä suositellaan, jos se on mahdollista tehtävänkuvat huomioiden.

Käytännöt ovat samat Ilkka-Pohjalaisessa kuin myös Järviseutu-lehdessä ja muissa yhtymän paikallislehdissä ja kaupunkilehdissä. Toimitukset rajoittavat toistaiseksi haastateltavien tapaamista kasvokkain.

Toimittajat eivät myöskään osallistu tilaisuuksiin tai mene haastateltavien luo tai kutsu heitä toimitukseen, ellei erikseen niin poikkeustilanteessa sovita.

Silloin huolehditaan etäisyyden avulla, ettei riskiä taudin levittämisestä synny eikä toimittajan tai haastateltavan terveys vaarannu.

Työtä toimituksessa jatketaan silti mahdollisimman normaalisti ja haastattelut tehdään sähköisin välinein.

Määräys on yhtymässä voimassa toistaiseksi. Takaisin normaaliin palataan siinä vaiheessa, kun viranomaiset alkavat purkaa nykyisiä rajoitteita.