Joulunaikaa Villa Väinölässä

Villa Väinölässä vietetään perinteitä kunnioittavaa, kaikille avointa joulujuhlaa taidetyöpajan ja muun ohjelman merkeissä torstaina 13.12.2018 kello 15-18.

Rakastetun kuvittajan ja taiteilijan Rudolf Koivun (1890 -1946) jouluaiheiset kuvat ja kortit ovat aiheena luovaan vanhan ajan joulutyöpajaan Ulla Hautamäen johdolla. Koivun kuvituskuvissa ja maalauksissa toistuvat suomalaisesta joulusta tutut aiheet - joulupukit ja tontut, lumileikit, lapset ja eläimet.

Työpajassa työskennellään vesiväreillä, puuväreillä ja voit myös kokeilla hiilipiirtämistä. Kaikenikäiset ovat tervetulleita työpajaan.

Taiteen tekemisen lisäksi paikalla saa laulaa tuttuja joululauluja ja jouluista teemaa tarjoillaan myös piparkakkujen ja glögin muodossa.

Aisaparin rahoittama Matkailua Alajärven Aalloilla - hanke on käynnistynyt ja hankkeen tavoitteena on kehittää Alajärven tapahtuma - ja kulttuurimatkailua. Nyt jokaisella on hyvä tilaisuus kertoa vaikuttavimmat paikalliset matkailukohteet, joita tulisi kehittää eteenpäin. Minkälaisia tapahtumia toivoisit Alajärvelle lisää? Toivelaatikko on avoinna Villa Väinölässä. Vastaa myös matkailuaiheiseen kyselyyn: mitkä ovat sinun mielestäsi Alajärven vaikuttavimmat matkailukohteet?

Villa Väinölä, Väinöntie 4 Alajärvi

Lämpimästi Tervetuloa!

Yhteistyössä: Matkailua Alajärven Aalloilla -hanke, Nelimarkka-museo, Taidepisara

ps. Jos et ehdi piipahtamaan Väinölässä, voit kertoa matkailu/tapahtumatoiveita sähköpostilla: paivi.haapaniemi@alajarvi.fi