Juoksutekniikka haltuun juoksukoulussa

Alajärven Ankkurien yleisurheilujaosto järjestää talvella 2018-2019 juoksukoulua. Harjoitukset ovat avoimet kaikille yli 10-vuotialle oman juoksutekniikan kehittämisestä kiinnostuneille urheilijoille lajitaustasta riippumatta.

Harjoitukset

Juoksutekniikka, juoksuvoima, perus- & vauhtikestävyys viikkoina marraskuusta maaliskuuhun. Lisäksi joitakin lisäharjoituksia voidaan järjestää Kuortanehallissa erikseen sovittavina päivinä. Tarkat harjoituspäivämäärät löytyvät Ankkurien yleisurheilujaoston nettisivuilta: www.alajarvenankkurit.fi/yleisurheilu. Ohjaajina Jussi Takala, Tapio Rajala, Harri Leppäaho ja Juha Lahti

Jatko keväällä hallikauden päätyttyä erikseen sovittavalla tavalla.

Kenelle: 2008 tai aikaisemmin syntyneille lajitaustasta riippumatta.

Tavoite: Juoksemisen osaamisen perustason kehittäminen koko seurassa. Edistyneemmille juoksijoille lisää tavoitteellisuutta harjoitteluun.

Hinnoittelu: Koko talvikausi 30 € + mahdolliset Kuortanehallin käyttömaksut.

Lisenssi ja vakuutukset: Loukkaantumisten ja tapaturmien varalle yleisurheilujaostolla ei ole yhteistä vakuutusta. Huoltajan luvalla yleisurheilujaosto voi hankkia urheilijalle yleisurheilulisenssin, joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen 13- ikävuoteen asti. Yleisurheilulisenssi oikeuttaa myös kilpailemaan kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Esimerkiksi 8-13-vuotiaiden lisenssin hinta on 20 €. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksista: www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit.

Tarkista myös sisältääkö mahdollisesti jo olemassa oleva toisen lajiliiton lisenssi vakuutuksen.

Lisätiedot ja Ilmoittautuminen Lisätiedot ja ilmoittautuminen nettisivulla: www.alajarvenankkurit.fi/yleisurheilu

>>>>>>> Stashed changes