Tilaajalle

Kaukoheittoja: Vedon hyvä alku ei riittänyt

Kouvottaret-Vimpeli

82–64 (20–22, 21–16, 22–14, 19–12)

Vimpeli vieraili naisten korisliigassa Kouvolassa, jossa kotijoukkue Kouvottaret ei ollut hävinnyt peliäkään tällä kaudella. Vimpeli lähti ennakkoluulottomasti otteluun ja ensi jaksolla käväisi kahdeksan pisteen johdossa.

Sitten peli alkoi tasoittua. Vimpeli joutui peluuttamaan jenkkikolmikkoa pitkään, joka sitten vähensi heidän tehoaan. Amy Griffin oli vahva ensi puoliskolla ja Kouvottaret joutui ottamaan hänet erikoisvartiointiin. Enää Griffin ei päässyt koritilanteisiin ensi jakson malliin ja vähitellen kotijoukkue meni menojaan.

Vedon parhaat pistenikkarit Griffinin ohella olivat Jamee Swan 14 ja Abria Trice 10 pistettä. ViVen valmentaja Jarkko Havu oli kuitenkin tyytyväinen pelin yleisilmeeseen. Ensi viikonvaihteessa pistämme Lappeenrannan Catzin ahtaalle kotisalissa, lupasi Havu.

Catzin joukkueessa pelaa hyvää kautta ex-vetolainen Tuulia Timo.

Pesispuoli hiljentyy odottelemaan hallikautta eikä siirtoja juuri enää tule. Ankkurit palasi lähtöruutuun ja alkaa rakentamaan joukkuetta omista junioreistaan. Vanhaa kaartia ei juuri mukana enää ole kun Sasu Iivarisen eikä Antti Pukkisen nimiä näy listoilla.

Suurin yllätys oli ehkä kuitenkin nuoren Santeri Särkisen tulo pelinjohtajaksi, tosin linjassa tämäkin valinta muiden valintojen kanssa, onhan Särkinen todella nuori pelinjohtaja.