Kaupungin virastojen ja toimipisteiden ovet kiinni - tärkeät palvelut pyritään turvaamaan

Koronavirustilanteen vuoksi Alajärven kaupungin virastoissa ja toimipisteissä pyritään toistaiseksi välttämään kasvokkain tapahtuvia asiakaskontakteja ja kokouksia. Tavoitteena on hidastaa koronaviruksen leviämistä sekä turvata henkilöstön terveys ja palvelujen toimivuus.

Tästä johtuen kaikki kaupungin virastot, mukaan lukien kaupungintalo ja Lehtimäen palvelutoimisto, suljetaan toistaiseksi asiakaskäyntien osalta. Myös yksittäiset toimipisteet kuten liikunta- ja nuorisotilat sekä muut kaupungin palveluita tarjoavat toimipisteet on suljettu. Henkilöstöä on ohjeistettu tekemään etätyötä työtehtävien sen salliessa.

Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tapaamiset ja tehtävät pyritään kuitenkin hoitamaan tavalla tai toisella poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Asiointi työntekijöiden kanssa tapahtuu pääasiallisesti puhelimitse ja etäyhteyksien, kuten sähköpostin, välityksellä. Erityisistä menettelytavoista sovitaan erikseen esim. yritys- tai tilakäyntien osalta.

Kaupunki suosittelee myös ottamaan sosiaalisen median kanavat seurantaan, esimerkiksi kaupungin facebook-sivut.

Kanavilla palveluiden tuottajat tiedottavat omaan toimialaansa liittyvistä asioista, kuten asiointitavoista, kurssien ja tapahtumien järjestämisestä ym. palveluista.

Kaikki Alajärven kaupungin yhteystiedot löytyvät kaupungin kotisivuilta https://alajarvi.fi/yhteystiedot.

Lisäksi kaupungintalon työntekijöiden puhelinnumerot löytyvät kaupungintalon ulko-ovista. Kirjastonpuoleisen sisäänkäynnin yhteydessä on myös postiluukku lomakkeita varten.