Kellokoski ja Sillanpää Ankkureihin

Kari Kellokoski (22) on liittynyt Ankkurien vahvuuteen 1+1-vuotisella sopimuksella. Kellokosken ulkopelipaikka on etukentällä ja sisäpelissä rooli on etenijä/vaihtaja. Kellokoski tuo joukkueeseen, ulkopelin lisäksi, kaivattua vaihtolyöntivoimaa sekä nopeutta.

Kolme edellistä kautta Kellokoskella on vierähtänyt Ykköspesiksessä Ylivieskan paidassa. Kuluneella kaudella hän paukutteli yli 100 kärkilyöntiä yli 65 % tehoilla. Kellokosken kasvattajaseura on Halsuan Toivo ja hän on edustanut vuodesta 2007 Vimpelin Vetoa. Menestystä on Vedon junioreista usean mitalin verran ja lisäksi SM-kultaa 2010 miestenkin puolella.

Alajärven Ankkurien oma kasvatti Viljo Sillanpää (20) palaa Ankkuripaitaan kahden vuoden sopimuksella. Sillanpään rooli on etenijä ja ulkopelipaikka koppari. Viime vuodet Sillanpää on edustanut Vimpelin Vetoa ja saalistanut siellä mitaleja juniorisarjoissa. Viimeisenä poikien Superpesiksen hopeaa tältä syksyltä.

Kuluneen kesän Sillanpää pelasi miesten Ykköspesistä Ylivieskassa. 19 ottelussa Sillanpää kirjasi tehot L 1+2, T 17 ja kärkilyöntiprosentti 54,47.

Alajärven Ankkureitten superpesisjoukkueen ensi kesän pelaajakaarti on muotoutumassa, sillä kakkosvahti Sasu Iivarinen ja Alajärven Ankkurit ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Myös etenijäjokeri Taneli Hautala jatkaa Alajärven Ankkureiden Superpesismiehistössä 1+1 -mallisella sopimuksella. Lisäksi sopimus on olemassa Janne Kivipellolla, Jere Saukolla, Tero Rantakankaalla ja Joni Matintuvalla.