Koripalloliiton toimitusjohtaja vierailee Vimpelissä 3.11.

Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara vierailee Vimpelissä Vimpelin Yrittäjien ja Vimpelin Vedon vieraana 3.11. Tammivaara luennoi yrittäjille yhteiskoulun auditoriossa. Luennolle ovat tervetulleita muutkin kiinnostuneet.

Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara tulee puhumaan Vimpeliin 3.11. Tule sinäkin kuulemaan innostavaa tarinaa joukkupelistä ja tiimityöskentelystä! Tammivaara on itsekin yrittäjä ja toiminut ammattivalmentajana yli 20 vuotta kotimaassa mm. Kauhajoella ja ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut Eurobasket-projektin pääsihteerinä kaksi vuotta (EM-kisat Helsingissä 2017). Tästä saat todellista sparrausta omaan johtamiseen ja inspiraatiota syksyn varalle !

Jäsenetu yrittäjille

Tammivaaran luennon jälkeen kahvitellaan ennen Vedon naisten kotipeliä! Vimpelin Yrittäjät ry on otteluisäntänä pelissä. Vastassa on Hyvinkään Ponteva eli jännittävä peli on luvassa.

Yrittäjien jäsenkortilla pääset veloituksetta peliin, jos et ehdi luennolle! Tervetuloa! Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto yhdessä tarjoavat ottelun! Myös muiden paikkakuntien paikallisyhdistykset ovat tervetulleita seuraamaan peliä!

Ilmoittautumisia kerätään Vimpelin yrittäjien verkkosivuilla osoitteessa www.vimpelinyrittajat.fi.

>>>>>>> Stashed changes