Lappajärvellä Stand Up -komiikkaa heinäkuussa – mukana muun muassa lkka Kivi ja Riku Suokas

Heinäkuun 5. päivä pistetään Lappajärvellä nauruksi, kun neljä huippukoomikkoa Heikki Vilja, Iikka Kivi, Riku Suokas ja Ursula Herlin saapuvat Lappajärven Kesäteatteriin.

– Kesäteattereissa on erityinen tunnelma esiintyä. Ihmiset ovat usein rentoutuneita ja lomafiiliksissä eli valmiita viihtymään, nauttimaan ja nauramaan eli niin sanotusti hyvässä stand up –valmiudessa. Lappajärvi on ehdottomasti Suomen kesäteattereista paras, tai ainakin toivon niin, en ole vielä koskaan käynyt, Heikki Vilja naurahtaa.

Heikki Vilja ja Iikka Kivi ovat tuttuja televisiosta mm. Naurun tasapaino -ohjelmasta, Riku Suokas on mies, joka toi stand up -komiikan Suomeen ja Ursula Herlin on alalla kirkkaimmin ja komeimmin palava uusi stand up -tähti.

Etelä-Pohjanmaan suurimpiin Kesäteattereihin kuuluva Lappajärven Kesäteatteri sai uudet omistajat viime vuonna. Viime kesänä kesäteatterissa vieraili noin 11 000 ihmistä.

– On mahtava saada Lappajärven kesäteatteriin huipputason stand upia taas pienen tauon jälkeen. Puitteet Lappajärven kesäteatterilla ovat kohdallaan. Täysin katettu katsomo takaa sen, ettei yleisössä pääse kastumaan, vaikka kesäsää tekisikin tepposet, kertoo Lappajärven kesäteatterin Kristian Hyyppä.