Lehtimäen alueella tarjotaan kauppa- ja asiointiapua

TIEDOTE

Lehtimäen alueen Kauppa- ja asiointiapu ryhmän vapaaehtoiset yhteistyössä Lehtimäen kappeliseurakunnan ja Alajärven kaupungin kanssa tarjoavat vastikkeetonta, kiireetöntä kauppa- ja asiointiapua Lehtimäen alueen asukkaille, erityisesti vanhuksille, riskiryhmäläisille ja heille, joilla ei ole omasta takaa tukiverkkoa, läheisiä, tuttavia tai naapuria, joka voisi auttaa, tai jos tukiverkko estyy auttamasta esimerkiksi oman karanteenin myötä.

Päivystyspuhelin palvelee numerossa 040 190 2751, tällä erää keskiviikkoon 28.11.2020 asti päivittäin klo 9-11, jossa vastaanotetaan avunpyynnöt ja välitetään ne ryhmän vapaaehtoisille auttajille.

Päivystystä jatketaan keskiviikon jälkeen tilanteen ja tarpeen mukaan, mutta vähintään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11, toistaiseksi.

– Tällä viikolla aktivoimme myös varajärjestelmänä yhteistyön alueellisen Vapepan kanssa, mikäli avuntarvitsijoiden määrä lisääntyy merkittävästi tai vapaaehtoisten auttajiemme rinki estyy toimimasta, tiedotteessa todetaan.