Liedin helmiä kesäillassa -konsertti Nelimarkka-museolla

Sopraano Heta Sammalisto-Muhonen ja pianisti Laura Pulkka saapuvat esiintymään Alajärven Nelimarkka-museossa ”Liiteli suviset linnut, keikkuivat kesäiset päivät” -liedkonsertissa tänään tiistaina 25.6.2019 klo 18.

Konsertissa kuullaan valikoima suomalaisia, ranskalaisia ja saksalaisia liedejä mm. Sibeliukselta, Kuulalta, Brahmsilta, Straussilta ja Duparcilta.

Konsertin liedeissä tarkastellaan rakkautta eri näkökulmista mm. unelmoiden, nautiskellen, muistellen ja kaivaten. Sammalisto-Muhonen ja Pulkka opiskelevat molemmat Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Helsingissä, ja he ovat toimineet liedduona syksystä 2018 alkaen. Duo on saanut ohjausta mm. Ilmo Rannalta, Kirill Kozlovskilta ja Margareta Haverinen-Brandtilta.

Karstulalainen Heta Sammalisto-Muhonen on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa laulumusiikin osastolla vuodesta 2015, ja sitä ennen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Hänen opettajanaan toimii Sirkka Parviainen. Heta palkittiin toisella palkinnolla Kangasniemen laulukilpailussa vuonna 2018.Iisalmelaislähtöinen Laura Pulkka valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2016 Savonia-ammattikorkeakoulusta, missä hän opiskeli Jaakko Untamalan oppilaana.

Vuodesta 2017 lähtien hän on opiskellut Sibelius-Akatemiassa pianokamarimusiikki ja lied -maisterikoulutuksessa Teppo Koiviston johdolla.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Nelimarkka-museon kanssa ja siihen on vapaa pääsy.