Lisäaikaa liikunnalle -tapahtuma Soinissa

Lisäaikaa liikunnalle -tapahtuma järjestetään Soinissa 28. lokakuuta. Rento liikuntatapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Tarjolla on myös mehua ja pientä purtavaa.

Yhteinen alkuverryttely pidetään liikekeskuksen pihassa klo 14. Verryttelyn jälkeen voi lähteä lenkille kuntoradalle, jonka varrelta löytyy kysymysrasteja. Reitin pituus on noin 3,5 km. Kysymysten oikeat vastaukset löytyvät lenkin jälkeen liikekeskuksen tiloista.

– Tapahtumaan voi osallistua myös kävellen tai pyöräillen muualla kuin kuntoradalla. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus kuntosaliharjoitteluun, sillä kuntosalille pääsee ilmaiseksi kello 13-15 välisenä aikana, kertoi liikuntasihteeri Janne Kujala.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Arpalipuke tulee täyttää klo 13-14 välisenä aikana. Voittajien nimet ovat nähtävillä kuntotilojen ilmoitustaululla klo 15.

Tapahtuman järjestävät Soinin Silmu, Soinin kunta / Hyvinvointia hyvästä arjesta -hanke ja Soinin Apteekki. Soinin kunnan hallinnoiman hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Kuusiolinna Terveys Oy ja Kuortaneen Urheiluopisto sekä paikalliset liikuntapalveluiden tuottajat. Projektipäällikkönä toimii Janne Kujala.

>>>>>>> Stashed changes