Messu, yhteisvastuulounas ja kinkerit Soinissa pyhänä

Koko Soinin yhteiset kinkerit pidetään sunnuntaina 10.2. Soinin seurakuntatalolla. Aiheena on Psalmien kirja Raamatussa. Seurakunnan oman papin ja kanttorin johdolla tutkitaan Psalmeja mm. seuraavista näkökulmista: Miten psalmit ovat syntyneet? Mikä on psalmien ja Uuden testamentin suhde? Miten psalmit näkyvät virsikirjassa? Lisäksi keskustellaan itse kunkin rakkaimmista psalmeista. Oma Raamattu kannattaa ottaa mukaan ja miettiä jo valmiiksi, mikä on itselle tärkein psalmi ja miksi.

Kinkeripäivä alkaa messulla kirkossa klo 10. Messussa Gospelkuoro laulaa kolme psalmeihin pohjautuvaa laulua, saarnassa pohditaan psalmien pelastuskäsitystä päivän psalmitekstin äärellä. Messun jälkeen on Yhteisvastuulounas srk-kodilla: lihakeitto, lisukkeet, marjakiisseli ja kahvit. Arpojakin on myynnissä. Aikuiset 8 e, peruskoululaiset 5 e, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Lounasta voi ostaa myös mukaan omiin astioihin.

Kinkerit alkavat srk-salissa klo 12. Kyyti kyliltä järjestyy pyydettäessä. Kyytimahdollisuuksista kerrotaan tarkemmin Soinin seurakunnan kirkollisten rivi-ilmoituksissa. YV-lounas on tarjolla kahvion puolella klo 13 asti.