Miesten hallipesiksen SM-lopputurnaus pelataan I-Mediat-Areenalla Kuortaneella

Superpesiskausi 2020 avataan pian vuodenvaihteen jälkeen, kun miesten Halli-SM-avausottelussa kohtaavat B-lohkon Joensuun Maila ja Siilinjärven Pesis Joensuu Areenassa 12. tammikuuta.

Sarjanousija Manse PP Tampereelta on mukana D-lohkossa Hyvinkään Tahkon ja Kouvolan Pallonlyöjien seurana. Naisten Halli-SM-turnauksen alkulohkot pelataan neljänä turnauspäivänä alkaen Porista lauantaina 15. helmikuuta.

Miesten Halli-SM-turnauksessa on mukana 14 joukkuetta, jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Vain lohkovoittajat etenevät lopputurnaukseen Kuortaneen uudessa palloiluhallissa 14.-15.3.2020.

Joensuun Maila juhli mestaruutta niin hallissa kuin kesäkaudella 2019.

Superpesiksen kesäkausi käynnistyy jo neljännen kerran peräjälkeen Espanjan Fuengirolasta. Kauden Fugepesis-avauksessa ovat vastakkain naisten Superpesiksen Lapuan Virkiä ja Pesäkarhut Porista lauantaina 25.4. kello 13 sekä miesten Superpesiksen Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät sunnuntaina 26.4. kello 14.

Miesten Superpesiksen Halli-SM-turnaus 2020

Lohko A

Joukkueet: Kempeleen Kiri; Pattijoen Urheilijat, Raahe; Sotkamon Jymy

Lohko B

Joukkueet: Joensuun Maila; Imatran Pallo-Veikot; Kiteen Pallo -90; Siilinjärven Pesis

Lohko C

Joukkueet: Kankaanpään Maila; Koskenkorvan Urheilijat; Seinäjoen JymyJussit; Vimpelin Veto

Lohko D

Joukkueet: Hyvinkään Tahko; Kouvolan Pallonlyöjät; Manse PP, Tampere

Lopputurnaukseen selviää siis neljä parasta. Pelipaikkana on I-mediat Areena (Kuortaneen uusi palloiluhalli). Välierät pelataan lauantaina 14.3. ja pronssi- ja loppuottelu sunnuntaina 15.3.

Lisää aiheesta