Myynti kasvuun digityökaluilla

Tarvitseeko yrityksesi apua digitalisaation kehittämisessä? Haluatko digitaalisuudesta pk-yrityksesi kilpailuvaltin? Tule kuulemaan yritysesimerkkien kautta kuinka juuri sinusta voi tulla sähköisen markkinoinnin ja digitalisaation ystävä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Alajärven Yrittäjät järjestävät yhteistyössä maksuttoman tilaisuuden tiistaina 9.10. klo 18-20, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, paikkana Hoiskontie 25, Alajärvi. Tilaisuus on suunnattu pk-yrityksille, jotka ovat halukkaita kehittämään tai vahvistamaan omaa digitaalista osaamistaan. Tilaisuudessa mm. Piristeel Oy, Jarte Steel Oy, Hakola Huonekalu Oy sekä Annabella esittelevät digitalisaatioon liittyviä menestystarinoita. Lisäksi tilaisuudessa esitellään syksyn aikana pidettävien maksuttomien digikoulutusten sisällöt ja ajankohdat. Koulutusten sisällöt räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Tilaisuus ja koulutukset järjestetään osana Digivaattori-hanketta. Lisätiedot ja ilm. marjo.vistiaho@seamk.fi tai puh. 040 830 2127 tai Alajärven Yrittäjien nettisivut.