Tilaajalle

Naisenergian latauspäivä avaa Alajärven uuden monitoimihallin tapahtumat lauantaina

Kunto- ja tanssiliikuntaa on luvassa Alajärven uuden monitoimihallin suuressa salissa Naisenergian latauspäivä -tapahtumassa, jonne odotetaan noin sataa liikkujaa. Päivää vietetään lauantaina 9. marraskuuta.

– Näin suurta koko päivän kestävää liikuntatapahtumaa ei Alavoli ole aikaisemmin järjestänyt, totesi seuran puheenjohtaja Minna Latvala.

Naisenergian latauspäivässä on monipuolista liikuntaa kello 11 alkaen aina kello 17 saakka, välillä on lounastauko ja päivän päätteeksi vielä ohjelmallinen illallinen teemalla Parasta ennen - naisilta naisille.

Iltaohjelman draamatekstit ovat Helena Kallion ja musiikista vastaavat Minna Latvala ja Tarja Pitkänen. Kokonaisuuteen kuuluu myös Alavolin Pro Chenille -ryhmän tanssiesitys.

Alajärven monitoimihallin sali jaetaan tapahtumassa joksikin aikaa kolmeen osaan, jotta valintamahdollisuuksia olisi päivän aikana mahdollisimman monia.

– Oman seuran ohjaajaresurssin lisäksi teemme tapahtumassa yhteistyötä yrittäjien kanssa. Ohjaajina ovat myös Tuija Silver-Lager Alajärveltä ja Tiina Väliaho Soinista. Kuortaneelta tuleva Annu Ridanpää-Taittonen vetää koko osallistujaryhmää ja Hämeenlinnasta saapuu vetäjäksi ryhmäliikuntaohjaaja Jani Heinonen, Latvala kertoo.

– Tarjolla on lihaskuntoa vahvistavaa, tanssillista ja perusliikuntaa.

– Haluamme kannustaa nuoria naisia liikkumaan, mutta senioreita unohtamatta.

Punaisen tuvan viinitilan lounas on tarjolla monitoimihallissa ja ohjelmallinen illallinen Alvariinissa.

Eetu Puntala Liikunnasta yhteistyöllä Iloa ja elinvoimaa -pilottihankkeesta kertoi, että tapahtuman suunnittelu aloitettiin Alavolin kanssa jo maaliskuussa. Hankkeen kautta on kehitetty muun muassa ilmoittautuminen helpoksi. Alavolin sivulla on online- ilmoittautumismahdollisuus, mutta myös paperilla tai jopa paikanpäällä voi ilmoittautua.

Tapahtuman pelkkä liikuntaosuus maksaa 35 euroa, mutta koko päivän paketti ruokailuineen ja ohjelmineen on 60 euroa.

Teksti: Sari Heinilä