Pelaajasopimuksia: Mikael Penninkangas jatkaa Ankkureiden Ykköspesisjoukkueessa

– Ankkureiden Ykköspesisjoukkueen kasaaminen jatkuu loistavasti, kun tänään nimmarin sopimuspapereihin kirjoitti Mikael Penninkangas. Mikaelin sopimus kattaa kauden 2022, kerrotaan Ankkureiden maanantaina 11. lokakuuta julkistamassa tiedotteessa.

– Mikael on sisäpelissä erittäin loistava vaihtolyöjä ja vaarallisena vasurina on pelote vastustajan ulkokentälle. Etenijänä Mikael on yksi Ykköspesiksen parhaita. Ulkopelissä Mikael nähdään yleisimmin kopparina, mutta taitaa muun muassa myös siepparin tontin.

Penninkangas itse kommentoi tiedotteessa sopimustaan näin: ”Hienoa päästä jatkamaan yhteistä projektia jätkien kanssa. Viime kausi ei edennyt aivan suunnitelmien mukaan ja tämän vuoksi joukkueen yhteinen tavoite jäi saavuttamatta. Viime kaudesta sisuuntuneena ja oppineena on joukkueella mielestäni hyvät lähtökohdat lähteä tulevaan kauteen. Ankkureilla on nuori ja motivoitunut joukkue, joka omaa lisäksi valtavan määrän taitoa. Tämä pitää nyt vain saada ulosmitattua oikealla tavalla kesän peleissä.”

TEEMU HÖYKINPURO / ANKKURIT