Pohjanmaan Sähköpalvelu yhdistyy Voima-asennukseen: tavoitteena toiminnan selkiyttäminen

Ilmajokelaisen Pohjanmaan Sähköpalvelu Oy:n liiketoiminta yhdistyy loppuvuonna Voima-asennus Oy:hyn. Jatkossa molempien yhtiöiden toiminta tapahtuu Voima-asennus Oy:n nimissä.

Operatiiviseen toimintaan muutoksella ei ole vaikutusta.

Voima-asennus on omistanut Pohjanmaan Sähköpalvelun koko osakekannan vuodesta 2016 lähtien. Yhdistyminen tapahtuu loppuvuoden aikana.

Käynnissä olevat Pohjanmaan Sähköpalvelun työkohteet toteutetaan vielä vanhan yhtiön toimesta, mutta kaikki uudet sopimukset tehdään Voima-asennus Oy:n nimiin.

– Asiakkaille muutos ei näy muuten kuin nimenvaihdoksena. Samat tutut vastuuhenkilöt ja asentajat palvelevat kuten tähänkin asti. Kaikki Pohjanmaan Sähköpalvelun työntekijät siirtyvät Voima-asennuksen palkkalistoille vanhoina työntekijöinä, kertoo Voima-asennus Oy:n toimitusjohtaja Aulis Latvala.

Ilmajoella vastuuhenkilöinä toimivat Timo Tuohisaari ja Jarmo Tuohisaari.

Muutoksen syynä on toiminnan selkeyttäminen. Molemmat yhtiöt toimivat samalla alalla ja osittain samalla toimialueella. Tämän vuoksi sekä asiakkaille, yhteistyökumppaneille että yhtiölle itselleenkin on selkeämpää, että toimitaan yhtenä yrityksenä.

Vaikka yhdistymisen myötä yhtiön koko kasvaa, säilyy toimialue samana kuin tähänkin asti. Voima-asennus Oy palvelee asiakkaitaan sähköasennuksissa pääasiassa toimipaikkojen alueella: Ilmajoki-Seinäjoki-Ylistaro ja Lappajärvi-Vimpeli sekä urakoinnissa Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella.

Yhtiön asiakkaita ovat yksityisasiakkaat, yritysasiakkaat sekä julkisen sektorin toimijat. Yhtiö palvelee niin pienissä asuinrakennusten asennuksissa kuin julkisen sektorin tai teollisuuden laajoissa urakoissa. Yrityksellä on toimipisteet Ilmajoella, Lappajärvellä ja Vimpelissä. Yhtiö työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä.