Puolalaisen kiinnitystarvikkeiden valmistajan Marcopolin Suomen jakelun oikeudet alajärveläiselle Marcopol Finland Oy:lle

Kiinnitystarvike valmistaja Marcopol saapuu Suomeen pitkien neuvottelujen jälkeen. Näin toteaa 6.4.2021 julkaistavassa tiedotteessa Marcopol Finland Oy:n toimitusjohtaja, alajärveläinen Mikael Saarela.

Tiedotteessa todetaan myös, että Marcopol on Euroopan johtava kiinnitystarvikkeiden valmistaja.

– Marcopol on globaali, laadukkaista kiinnitystarvikkeistaan tunnettu valmistaja, jolla on pitkä historia. Maailmanlaajuisesti myyntiä on jo yli 40 eri maassa ja tuotantoa kahdella omalla tehtaalla. Suomen jakelun oikeudet on myönnetty alajärveläiselle Marcopol Finland Oy.lle, joka vastaa koko Suomen myynnistä, tiedotteessa kerrotaan.

Marcopol Finland Oy:n toimitusjohtaja Mikael Saarelan mukaan koko Suomeen kohdistuva myyntioikeus on merkittävä tunnustus luottamuksesta.

– Myynnin aloitus etenee vauhdilla koronatilanteesta huolimatta. Marcopol Finland on ottanut jo ensi askeleensa Suomen lanseerauksessa ja avajaisia vietetään 9.4.2021 Alajärvelle Hoiskoon avautuvassa toimipisteessä, toteaa Saarela.

Avainasiakaspäällikkö Mika Hautaniemi toteaa tiedotteessa, että tavoite on tarjota suomalaisille asiakkaille erinomaista palvelua ja hyvää hinta-laatusuhdetta tuotekategorioissa.

– Näemme Suomessa paljon potentiaalia, ja olen otettu saadessani olla osa tätä matkaa.

Marcopolin vienti ja ulkomaiset markkinat liiketoiminnan kehittämisjohtaja Anastazja Janus toteaa tiedotteessa, että ”Olemme erittäin iloisia voidessamme laajentaa kansainvälistä myyntiverkostoamme Marcopol Finland Oy: n kanssa ja tarjota laadukkaat tuotteemme suomalaisten asiakkaiden saataville.”.

- Marcopolilla on kaksi omaa tuotantolaitosta Puolassa, ja siellä on yli 12 000 m2 modernia varastoa ja noin 31 000 kuormalavatilaa, mikä mahdollistaa korkean varastotason pitämisen yli 30 000 tuotteen jatkuvalla saatavuudella 40 tuoteryhmässä, Anastazja Janus toteaa tiedotteessa.