Sääksjärven ympärijuoksu avaa Vimpelissä JS-Juoksentelukisan

XXVII Sääksjärven ympärijuoksu avaa ensinmäisenä osakilpailuna JS-Juoksentelumestarikisan. Juoksentelun avaukseen lähdetään Sääksjärven NS-talon kohdalta sunnuntaina 5.5. kello 13. Koko perheelle tarkoitettuun tapahtumaan voi osallistua juosten, kävellen tai pyöräillen.

Kilpasarjoja 11,5 kilometrin matkalla on luvassa miesten ja naisten yleisissä sarjoissa, miesten ja naisten 40- ja 50 -vuotiaisen sarjoissa, 60-, 65- ja 70 -vuotiaissa miehissä sekä 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa. Kilpasarjojen kuusi parasta palkitaan pokaalein. Kuntosarjat järjestetään miehille ja naisille. Lisäksi pyöräilijöille ja kävelijöille on omat miesten ja naisten sarjat. Kaikille järven kiertäneille osallistumismitali muistoksi ja lisäksi kaikki tapahtumaan osallistuneet ottavat osaa runsaisiin tavara-arvontoihin! 6–15 -vuotiaat tytöt ja pojat pääsevät mittaamaan kevätkuntoaan kilometrin pituisessa Kevät-kirmaisussa. Kirmaisijat lähtevät matkaan reitille kello 13.05.

Ympärijuoksun ilmoittautumisia otetaan vastaan Sääksjärven NS-talolla kello 12.30 saakka. Järjestelyistä vastaavat Vimpelin vapaa-aikatoimi sekä Sääksjärven Nuorisoseura.