Salakapakassa kreikkalaisen Isaak Chatzidimitriasin näyttely

Alajärven kesäravintola Salakapakassa aukeaa perjantaina 20.7.2018 klo 18.00 Living under the blue sky – valokuvanäyttely.

– Ilolla esittelemme Kreikan Thessalonikista kotoisin olevan valokuvaaja –valokuvauksen opettaja Isaak Chatzidimitriasin näyttelyn. Salakapakassa nähtävä valokuvanäyttely on Isaakin ensimmäinen digitaalisiin kuviin rakentuva näyttely. Hän on aiemmin työstänyt analogisia kuvia, kertovat Alajärven Aaltoa ja Aarioita kultuuritapahtuman vetäjät.

Kuvat kertovat yksinkertaista tarinaa elämästä sinisen taivaan alla Kreikassa, jossa asumiseen ei aina tarvita, eikä ole mahdollisuutta omistaa taloa.

Isaak Chatzidimitriadis on syntynyt 1968 Thessalonikissa. Nykyisin Saksassa vaimonsa Mirjam Hammin ja lastensa kanssa asuva Isaak on tuttu näky Alajärven katukuvassa.

Hänen appivanhempansa Kirsti (os. Kotkaniemi) ja Horst Hamm tulevat joka kesä Saksan Bremenistä Pynttärin rantaan kesän viettoon lastensa ja lastenlasten kanssa.

Samalla on vielä mahdollisuus tutustua Salakapakassa Valtteri Salon valokuvanäyttelyyn ”Vuodet kestää”, sekä Alajärven kaupungin kirjastossa Selma Paavolan valokuvanäyttelyyn ”After Death” heinäkuun loppuun saakka.

>>>>>>> Stashed changes