Seurakuntamatka vehreään Viroon elokuussa

Lähetystyö - yhteinen asiamme vuositeeman innoittamana Alajärven seurakunta tekee bussi-laiva-bussimatkan Rakvereen ja Tallinnaan Viroon 24.8.-27.8.2020.

Matka on avoin kaikille kiinnostuneille ja se kohdentuu Alajärven seurakunnan lähetystyöntekijän Liisa Rossin seurakuntaan Rakvereen ja hänen opastamanaan myös Tallinnaan, jossa majoitutaan Spa-Tallink kylpylään. Rakveren lähettyvillä majoitutaan Vihulan kartanoon, joka on valittu Euroopan parhaaksi historialliseksi hotelliksi vuonna 2020. ”Vihula mòis nimetati Europa parimaks ajalookiseks hotelliks 2020”, kertoo lehtiuutinen.

Matkan hinta on 374 e/hlö. Hintaan sisältyy menopaluumatka, 3 hotelliaamiaista, 3 päivällistä, puffet-ruokailu laivalla paluumatkalla ja pääsylippu nähtävyyteen. Rakveressa vietetään 2 yötä ja tutustutaan Rakveren seurakuntaan, osallistutaan kirkkohetkeen, tutustutaan paikalliseen linnoitusnähtävyyteen. Keskiviikkona lähdetään kohti Tallinnaa: perillä shoppaillaan, käydään vanhassa kaupungissa, kirkoissa ja ken tahtoo, voi polskutella kylpylässä ja rentoutua eri hoidoissa omakustanteisesti.

Bussimatkalla matkanjohtajat Tiina ja Marja-Terttu ilahduttavat ohjelmallaan mennen ja tullen.

Lähtöaikataulu tarkentuu, mutta startti alkaa Alajärven kirkkopihasta aamuvarhain 24.8. Itämeren yli matka taittuu Tallink Star -aluksen nopealla vuorolla, joka lähtee maanantaina 24.8. klo 13.30 Helsingin satamasta ja on parin tunnin jälkeen perillä Tallinnassa klo 15.30, josta bussi kuljettaa Vihulan kartanoon matkustajat. Torstaina 27.8. lähtö laivalla Tallinnasta klo 16.30 ja Helsingissä ollaan klo 18.30 ja kotimatka bussilla voi alkaa.

Matka järjestyy, jos löytyy minimi 36 matkustajaa.

Tiina Akomeah