Simon Suuri SynttäriShow -kiertue 2020 saapuu Alajärvelle elokuussa

Taikuri Simo ”Jokeri Pokeri Box” Aalto täyttää pyöreitä vuosia ja Simon Suuri SynttäriShow -kiertue 2020 rantautuu myös Alajärvelle.

Tiedotteen mukaan luvassa on superhauska, koko perheelle suunniteltu, yllätyksiä täynnä oleva esitys, jossa mestaritaikurin koko repertuaari pääsee valloilleen.

Simo Aallon juhlakiertue saapuu Alajärven nuorisoseurantalolle keskiviikkona 5.8. kello 18.00

60-vuotta täyttävä Simo Aalto kertoo, että ikääntyminen tuntuu oikein hyvältä.

– Vasta nyt tuntuu, että murrosikä alkaa hellittämään! Taikuri vain paranee vanhetessaan, kun kokemusta ja näkemystä on kertynyt muutama vuosikymmen. Esiintyjän uraa on kestänyt jo 42 vuotta nousuineen ja laskuineen, ja tänä päivänä jo toinen lapsisukupolvi fanittaa taikuria 90-luvun lapsien eli omien vanhempiensa kera!

TV-uransa Aalto aloitti 80-luvun puolessa välissä TV 1:llä Suomen ensimmäisessä aamuohjelmassa nimeltään Kukko Kiekuu. Hän teki ohjelmassa close-up eli lähitaikuutta. Simo jätti lastentarhanopettajan työn vuonna 1989 ja siirtyi päätoimiseksi taikuriksi.

– 1990-luvun alussa Simo siirtyi TV 1:n lastenohjelmiin, jonne hän ehti tehdä noin 250 ohjelmaa ennenkuin lasten ohjelmat siirtyivät 2000-luvun alussa TV2:lle Tohloppiin. Pikku Kakkoseen on sittemmin tehty uusia ohjelmia, joita tämän päivän lapset innolla seuraavat.