Soinin kunta palkitsee parhaan kehittämisidean 1000 euron lahjakortilla

Soinin kunta palkitsee parhaan kehittämisidean 1000 euron lahjakortilla.

Soinin kunta järjestää ”soinilainen kesäkisa” -ideakilpailun 17.6-31.7.2020.

– Haluamme saada kuntalaisilta ja Soinin asioista kiinnostuneilta uusia ideoita kehittämiseen ja samalla aktivoida kuntalaisia vaikuttamistyöhön. Parhaat ideat syntyvät yllättävissä paikoissa ja tilanteissa, nämä ideat haluamme saada käyttöön kunnan kehittämistyöhön, Soinin kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Kehittämisideaa ei ole sen tarkemmin rajattu, vaan se voi olla pieni tai suuri, luovuutta ja hulluutta saa käyttää, mutta myös arkiset kehittämisideat ovat yhtä lailla tervetulleita.

Tavoitteena löytää uusia avauksia Soinin kehittämiseen ja tätä kautta vahvistaa niin Soinin pito- kuin vetovoimatekijöitä.

Kilpailun ideoita käytetään laajasti kunnan kehittämistyössä tulevina vuosina.

Kilpailuun voi osallistua Kunnan nettisivujen kilpailulomakkeen kautta (www.soini.fi) tai lähettämällä idean postitse kunnanjohtajalle (Soinin kunta, Johanna Rannanjärvi, Multiantie 27 A 63800 Soini).

Idean antajan henkilöllisyys on vain kunnanjohtajan tiedossa siihen saakka, kunnes palkittavat ideat on valittu.

Kaikki ideat käydään läpi elokuussa järjestettävässä valtuustoseminaarissa, jossa valtuusto myös valitsee palkittavat ideat. Soinin kunnanvaltuuston jäsenet sekä kunnan johtoryhmä eivät luonnollisesti saa osallistua kilpailuun.

Palkintona on yksi kappale 1000 euron ja viisi kappaletta 100 euron lahjakortteja soinilaisiin yrityksiin.

Mikäli useampi lähettää palkittavan idean, arvotaan lahjakortti saman idean lähettäneiden kesken.