Soinissa, Alajärven keskustassa ja Lehtimäellä hiihdellään taas kuutamolla

Kuutamohiihdot on järviseutulainen suosittu perinne ja kuutamon hohdetta odotellaan jälleen.

Yhteistalolta kuntoradalle

Soinin kuutamohiihto on tiistaina 23.2. klo 18.30-21. Lähtöpaikkana on yhteistalo, jossa voi täyttää osanotto- ja arvontakortin. Koronatilanteen vuoksi makkaratarjoilua ei järjestetä, mutta yhteistalon pihapiirissä on nuotio, jonka ääressä voi nauttia omia eväitä.

Yhteistalon ja kuntoradan väliltä löytyy noin neljän kilometrin lenkki, joka on merkitty ulkotulilla. Otsalampusta voi olla hyötyä. Tapahtumaan voi osallistua myös lenkkeillen kävelyteitä pitkin.

Soinin Sisun pyöräilyjaoston aktiivisuuden ansioista on Soiniin saatu hieno, noin 11 km:n reitti talvimaastopyöräilyyn. Uusi reitti sijaitsee Kirkonkylällä kuntoradan lähimaastossa. Pyöräilyjaosto järjestää reitillä fatbike-kuutamopyöräilytapahtuman lauantaina 27.2. klo 18-20. Reitin puolessavälissä sijaitsevalla metsäkämpällä on mahdollisuus nauttia omia eväitä nuotion ääressä sekä täyttää osanotto- ja arvontakortti. Turvallisuussyistä pyöräilytapahtuman osallistujilla tulee olla valaisin. Lisätietoa Soinin Sisun pyöräilyjaoston Facebook-sivuilta.

Molemmat tapahtumat ovat ilmaisia ja osallistujien kesken on arvontaa. Tapahtumia järjestämässä ovat Soinin kunnan liikuntapalvelut sekä Soinin Sisun pyöräilyjaosto.

Kuutamohiihtoa myös Lehtimäellä ja Alajärvellä

Sydäntalven odotettu kuutamohiihto toteutuu Lehtimäellä tiistaina 23.2. ja Alajärvellä torstaina 25.2. Tapahtumakohtaisesti on tuotepalkintojen arvontaa molemmissa hiihdoissa ja myös osallistua voi molempiin kuutamohiihtoihin. Kohtaamispaikoilla palavat eränuotiot tai kotavalkeat ja reitit ovat merkitty ulkotulilla.

Lehtimäki 23.2. klo 18-2. Lähtöpaikka on Valkealammen hiihtostadion ja reitti Valkealampi-Jäkälämäen kota-Valkealampi. Noin 5 km reitti on merkitty ulkotulilla. Omat eväät mukaan, arvontakortin täyttö lähtöpaikalla. Säävaraus.

Alajärvi 25.2. klo 18-21 Alajärven keskustan kuntoradalla reitti on merkitty ulkotulilla. Matka vapaasti valittavissa 1-5 km. Omat eväät mukaan. Tapahtumapaikalla on osanottokortin täyttö. Säävaraus, sään salliessa tapahtuma Alajärven jäällä. Järj. Alajärven kaupungin liikuntapalvelut ja Alajärven Latu ry.