Super-Suomen video saa Ruutu-näkyvyyttä - yhteistyössä Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Kyyjärvi, Perho, Soini ja Vimpeli

Aluemarkkinointikin on joukkuelaji, sanoo Työ etsii tekijäänsä -hankkeen projektipäällikkö Maria Yli-Sikkilä Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä.

– Työ etsii tekijäänsä -hankkeen tuottamat aluemarkkinointivideot pääsevät kesän aikana ”tositoimiin” Ruutu+ palvelussa. Tervetuloa Super-Suomeen! -aluemarkkinointivideo sekä sen lyhyemmät ”tiiserit” nähdään kesän aikana Ruutu+ palvelussa yhteensä viiden Vimpelin Vedon superpesisottelun yhteydessä. Ottelut striimataan suorana Ruutu+ palveluun ja jokainen lähetys tavoittaa kymmeniätuhansia silmäpareja ympäri Suomen, arvioi Yli-Sikkilä.

Ottelut mainosvideoineen jäävät palveluun näkyviin noin vuodeksi eteenpäin.

Ajatuksen tämän tyyppisestä markkinoinnista heitti ilmoille Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli. Yli-Sikkilä on erityisen iloinen siitä, että alueen markkinointia tehdään nykyisin rintarinnan samassa joukkueessa pelaten. Työ etsii tekijäänsä -hanke on seitsemän kunnan yhteinen Leader Aisaparin rahoittama aluemarkkinointihanke, jossa ovat mukana Alajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi, Lappajärvi, Kyyjärvi, Perho, Soini ja Vimpeli. Tarkoitus on lisätä tietoisuutta alueiden vahvuuksista, palveluista, elinkeinoista ja erityisesti avoimista työpaikoista. Markkinointivideot ovat yksi hankkeen aikana toteutettuja toimenpiteitä. Video on jaettu JPYP:n facebooksivulla. Sitä kautta video on kerännyt noin 24 000 katselukertaa.