Sydänten illassa Eve ja Ossi -duo

Sydänten illan teemana on Sydän kääntyy sunnuntaina 9.9. klo 17 Alajärven kirkossa.

– Särkyneitä sydämiä hoidetaan illassa ja kiitosaiheista iloitaan. Tule nauttimaan tunnelmasta, virittäytymään syksyyn ja kuulemaan sanaa ja musiikkia. Tule sellaisena kuin olet, muistuttavat tapahtuman järjestäjät.

Juontajana illassa toimii seurakunnan nuorisotyöntekijä Panu Malkasilta. Puhumassa on monille tuttu rovasti Esko Kallio.

Musiikkia iltaan tarjoilee Eve&Ossi. Eve & Ossi on duo, jota yhdistää kaksi kauniisti yhteen soivaa ääntä, kaksi yhteen kietoutunutta tarinaa sekä yksi yhteinen usko, joka antaa aiheita lauluun.

Even & Ossin musiikki on maanläheistä ja tunnelmallista, ja herkät tulkinnat pysäyttävät elämänmakuisten aiheiden äärelle. Sanoitukset kertovat tarinoita arjesta, ihmissuhteista ja oman elämän kipuiluista käsitellen niitä kristityn arvomaailman pohjalta. Kaiken taustalta löytyy toivoa antava luottamus armolliseen Jumalaan. Illassa kerätään kolehti. Olennaisena osa on myös sielunhoito- ja esirukoupalvelu, sairaiden puolesta rukoilua sekä siunataan opiskelunsa aloittaneet tai aloittavat opiskelijat opinpoluille.

Sydänten illan järjestää Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi.