Terveyskampanja päättyy Soinissa liikuntatempaus ke 12.1

Hyvinvointia hyvästä arjesta –hankeen terveyskampanja päättyy ke 12.12. Kampanjan tiimoilta järjestetään Soinissa liikuntatempaus jossa on monenlaista toimintaa. Tapahtuman pääteemana on terveyskampanjan kehonkoostumuksen loppumittaukset, joita pystyy teettämään yhteistalolla klo 12-19 välisenä aikana. Terveyskampanja alkoi keväällä ja nyt onkin aika käydä tarkistamassa millaisia tuloksia on saatu aikaan.

Kampanjan päätyttyä palkitaan kolme parasta saavutusta miehissä sekä naisissa. Lisäksi kaikkien kampanjan läpikäyneiden kesken arvotaan palkintoja. Loppumittaukset on mahdollista teettää myös tapahtuman jälkeen to 13.12 tai pe 14.12. Tässä tapauksessa aika on varattava Tiina Väliaholta ennakkoon p. 040-7716581. Hyvinvointia hyvästä arjesta -hankkeen projektipäällikkö Janne Kujala kannustaa osallistujia rohkeasti osallistumaan loppumittauksiin. Huhtikuun ja elokuun mittauksiin osallistui hyvä määrä väkeä, toivotaan että mahdollisimman moni osallistuu myös loppumittauksiin.

Tapahtuma päivänä Kuortaneen Urheiluopiston opiskelijat tulevat pitämään erilaisia toimintapisteitä Soiniin. Yhteistalon liikuntasalissa pidetään ikäihmisille suunnattu jumppa klo 14 alkaen ja hieman kovatehoisempi lihaskuntotreeni työikäisille klo 16. Yhteistalon pihasta starttaa sauvakävelylenkit klo 15 ja klo 17.

Koulun liikuntasalin 3-lohkolla on mahdollista osallistua kaupunkisotaan klo 15-18 välisenä aikana vaikkapa koko perheen voimin. Samaan kellonaikaan kaukalossa on myös ohjattua toimintaa jääpelien- ja leikkien muodossa.