Tubettaja Roni Back tapaa nuoria Alajärvellä

Tule tapaamaan tunnettua tubettajaa, Roni Backia, Alajärvelle Jamin saliin sunnuntaina 9.12. klo 12 #Mä oon helmi! -tapahtumaan! Luvassa on Q&A sekä Meet&Greet Ronin seurassa.

Oikealta nimeltään Joni Johan Kristoffer Bäck, on koulutukseltaan kauppatieteiden kandidaatti, ja tekee pääasiallisesti työkseen videoita yrityksessään Backmedia Oy:ssä. Kanavalla on yli 400 000 seuraajaa ja Back tekee uusia videoita lähes joka päivä. Back osallistui Fort Boyard Suomi -tositv-ohjelmaan kesällä 2018 Ranskassa, ja kuului kisan voittaneeseen siniseen joukkueeseen. Hän on myös Tube Awards vuoden 2017 vloggaaja sekä yleisön suosikki.

Lisäksi tapahtumassa Toni Harjula, Sanna Korjonen ja Marleena Kuoppa-Aho puhuvat mm. netin käytöstä, seurustelusta, itsetunnosta, mielenterveydestä ja kiusaamisesta.

Nuorilta on etukäteen kysytty kysymyksiä, joihin Sanna ja Marleena vastaavat, mutta paikan päällä on myös mahdollisuus esittää vielä kysymyksiä.

Tapahtuman järjestävät Alajärven Keskustanaiset yhteistyössä Alajärven vapaa-aikapalveluiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.