Vielä ehtii Vuoden kylä 2018 -kisaan

Eteläpohjalaiset Kylät ry etsii jälleen ehdokasta Vuoden kyläksi. Valinnalla halutaan nostaa esiin kylien monipuolista toimintaa ja lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja näkyvyyttä.

– Tavoitteena on löytää aktiivisia kyliä, tuloksellista kylätoimintaa ja saada hyviä esimerkkejä kylien toiminnasta ja yhteistyöstä, sanoo puheenjohtaja Heikki Korkealaakso, jolle Vuoden kylä -hakemukset syyskuun loppuun mennessä joko kirjeenä tai sähköpostilla. Lomake ja ohjeet epk.fi.

Valinnassa painotetaan kylien toiminnan suunnitelmallisuutta, pitkäjänteisyyttä, kylän kehittämistä ja uutta luovaa toimintaa. Aiemmin palkittuja kyliä ovat Kauhavan Mäenpää, Ylihärmän Yliluoma, Lappajärven Itäkylä, Jalasjärven Keskikylä, Alavuden Sydänmaa, Ylistaron Kitinoja, Ilmajoen Ahonkylä ja Nopankylä, Kuortaneen Ruona, Jurvan Tainuskylä, Kauhajoen Nummijärvi, Ylihärmän Kangas, Karijoen Myrkky, Kurikan Tuiskula, Kahavan Ruotsala, Kauhajoen Hyyppä, Alavuden Kattelus, Jalasjärven Koskue, Isonkyrön Tuurala ja Töysän Hakojärvi.