Vimpeli pisti markkinointimateriaalin uusiksi - katso tyylikäs video ”sankareiden kunnasta”

Vimpelin kunta on lähtenyt uudistamaan markkinointiaan sisältäen kunnan kotisivut, kuntamarkkinointi-esitteet, kuntamarkkinointivideot ja sosiaalisen median brändäyksen uudistamisen.

Kokonaisuutena uudistukseen kului markkinointiin suunnattua rahaa noin 6000 euroa.

- Kunta haluaa markkinoinnin välityksellä näyttäytyä energisenä, yhteisöllisenä, lapsiperheystävällisenä kuntana, jossa on laajat harrastusmahdollisuudet, kertoo kunnanjohtaja Sami Gustafsson.

Markkinoinnissa haluttiin myös luoda ainutlaatuinen, perinteikkäästä kuntamarkkinoinnista erottuva ulkoasu ja tyyli, Gustafsson jatkaa.

– Toisin sanoen halusimme näyttäytyä ainutlaatuisena ja yhteisöllisenä sankarien kuntana joka me olemme, nämä edellä mainitut asiat tulee vain saattaa ihmisten tietoon uudistetun markkinoinnin avulla.

Markkinointimateriaalien sisältö on laadittu yhdessä kuntalaisten, kunnan luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden yhteistyöllä.

Projektin markkinointipäällikkönä on toiminut vimpeliläinen Susanna Korkiatupa, joka on koordinoinut projektin ja luonut kunnalle kattavan markkinointisuunnitelman.

Kesän yli harjoittelussa ollut Essi Vesala on tehnyt kunnan sosiaalisenmedian uudistamiseen ja sisällön tuottamiseen valtaisan työn.

– Kuntamarkkinointivideon on käsikirjoittanut kunnanjohtaja Sami aamuyön tuntien aikana (työpäivän jälkeen), perustuen yhdessä laadittuihin teemoihin, tiedotteessa kerrotaan. Videot on kuvannut Samuel Hoisko.

– Lopputulokseen ollaan valtaisan tyytyväisiä.

Vimpelin kuntamarkkinointivideo, katso tästä !