Vimpelin vahva vire jatkuu – Anni Kujala heitti pääsarjauransa ennätyspisteet

  • Järviseutu

Vimpeliläisryhmä tuli otteluun ryminällä ja otti heti alussa luulot pois vierailtaan. Se vei avausjakson 28–12.

Toiselle jaksolle roolit vaihtuivat, kun Pyrintö sai paremmin ottelun juonesta kiinni ja kavensi eron kuuteen pisteeseen ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla peli tasoittui hieman. Vimpeli kasvatti jälleen johtoaan ja päätösjaksolle lähdettiin tilanteesta 61–50.

Pyrintö taisteli päätösjaksolla hienosti, mutta ei onnistunut enää saamaan kunnollista kirivaihdetta päälle. Vimpeli vei voiton 85–70 ja jatkaa kotonaan tappioitta.

– Pyrintö puolusti paikkapuolustusta ja tällä kaudella ei ole ollut vastassa joukkueita, jotka pelaavat sitä. Löysimme keinoja tehdä koreja eri paikoista. Puolustuksessa oltiin tarpeeksi aggressiivisia eikä annettu Pyrinnön tehdä liian helppoja koreja. Kirivaiheessa Pyrinnöllä meni kolkkeja sisään ja saivat hyvän fiiliksen, mutta lopussa kokosimme rivit, Vedon takamies Riikka Kujala kertasi ottelua.

Vedon Shaylen Burnett oli illan hahmo. Hän upotti 26 pistettä, nappasi 17 levypalloa ja jakoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Anni Kujala oli hurjassa heittovireessä ja heitti pääsarjauransa ennätyspisteet. Hän teki 24 pistettä. Pyrinnön Anna Peltola heitti niin ikään oman ennätyksensä. Hänelle kirjattiin 16 pistettä. Pyrinnön parhaana palkittiin Vedon kasvatti Taru Timo 15 pistettä.

Vimpelin Vedon tiedotus

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli