Vimpelin Veto julkisti lukkarisopimuksen: ensimmäinen yhteydenotto oli tullut jo, kun Ruuskan siirto Manseen alkoi selvitä

Vimpelin Veto on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Siilinjärven Pesiksen kasvatteihin kuuluvan Teemu Kinnusen kanssa.

29-vuotias Kinnunen korvaa lautasen äärellä Manse PP:n riveihin siirtyvän Perttu Ruuskan.

Teemu Kinnunen on pelannut miesten Superpesiksen runkosarjassa 77 ottelua, alemmissa pudotuspeleissä 14 kertaa ja karsintasarjassa 18 ottelua.

Viime kaudella hän löi 26 pelaamassaan runkosarjan ottelussa 0+9 juoksua ja toi yhden. Kärkilyöntejä hän nakutti runkosarjassa 28. Superpesiksessä hän debytoi kaudella 2018. Miesten Ykköspesiksen runkosarjassa Kinnunen on pelannut 163 runkosarjan ottelua. SiiPe:n lisäksi Ykköspesis-kokemusta on kertynyt Puijon Pesiksestä ja lainasopimuksella Imatran Pallo-Veikoissa.

Kinnunen kertoo saaneensa Vedolta ensimmäisen yhteydenoton siinä vaiheessa, kun Perttu Ruuskan siirto Manseen alkoi selvitä.

Kinnunen kuvailee itseään taktiseksi, paljon peliä ajattelevaksi ja lukevaksi juonikkaaksi lukkariksi.

Vaihtaja-kotiuttaja on aikaisemmin tehnyt tuttavuutta muutaman joukkuekaverinsa entuudestaan.

– Heikkalan Ollin kanssa on treenattu parina talvena Jyväskylässä. Severi Lassilan tunnen myös. Kanalan Mikon ja Rinta-ahon Matiaksen kanssa ollaan suunnilleen samaa ikäluokkaa.